viernes, 18 de diciembre de 2015

EXCURSIÓ DE SANT CUGAT A LES FONTS DE TERRASSA






El diumenge dia 13 de desembre vam fer l'excursió des de Sant Cugat a Les Fonts de Terrassa. Vam ser 16 participants.
Només arribar a Sant Cugat, vam esmorzar en un parc molt gran i maco que ens agafava de pas en el nostre itinerari. Feia fred a aquella hora del matí, però vam buscar els racons on donava el sol i tot plegat resultava agradable.
El recorregut transcorre alhora per quatre senders ben marcats: el GR 173 (circular del Vallès), el GR 6 (itinerari clàssic de Barcelona a Montserrat), el PR 31 (Camí dels Monjos de de Sant Cugat a Sant Llorenç de Munt), i el Camí de Sant Jaume (en el seu tram català). Era impossible de perdre's.
Primer, havíem de sortir de Sant Cugat, que és prou gran. Això vol dir que la primera part del camí va per carrers i demés indrets asfaltats, abans d'entrar al bosc. Això es va fer una mica pesadet.
Un cop a la muntanya, l'itinerari i el paisatge són molt semblants a anar per Collserola. Hi havia trams, però, on es podia veure Montserrat, a l'esquerra, i la Mola, a la dreta. I, si es mirava en rera, tota la vesant vallesana de la Serra de Collserola, amb el Tibidabo com a punt dominant.
Vam arribar a Les Fonts abans de les 14.00h. Allí, en els acollidors jardinets de l'església, hi vam dinar, ens hi vam fer la foto de grup i, poc després, ja agafàvem el tren per tornar a casa.
Amb aquesta excursió tanquem l'any 2015.
Per celebrar l'entrada de l'any 2016, farem una bonica sortida a Montserrat el diumenge dia 17 de gener.
              DESITGEM A TOTS ELS AMICS DEL GRUP SENDERISTA DE LA XIC.
 UNES  BONES FESTES I QUE EL PROPER ANY ESTIGUI PLE DE SALUD , PAU I FELICITAT.

Redacció i foto. DOMI.

No hay comentarios:

Publicar un comentario