martes, 19 de febrero de 2019

EXCURSIÓ, BAIXADOR VALLVIDRERA-FONT BUDELLERA-TIBIDABO-BAIXADOR VALLVIDRERA

El diumenge dia 17 de febrer, vàrem fer una excursió per Collserola , a les 9,35 h. sortíem de la pl. Catalunya, érem un grup de 29 amics. Una vegada al Baixador de Vallvidrera, ens vam dirigir cap el Centre de Informació a on varem esmorzar . Tot seguit per una pista i envoltats de pins  iniciàvem la caminada fins a la font de la Budellera, feia un dia molt agradable i solejat, al arribar l'espai estava ple de nens de un esplai així que varem decidir continuar cap el Tibidabo, es tracta del pic mes alt de la serralada de Collserola està a 516 metres sobre el nivell de mar, dins d'un espai natural i amb unes magnífiques vistes de tota Barcelona,es diu que es un espai màgic amb la imponent Esglesiada, i el Sagrat Cort  visible des de tota la ciudad .
El Temple del Sagrat Cort de Jesús, es va començà construir el any 1902 i és va finalitzar el 1961,un dels elements més importants es la escultura del Sagrat Cor que corona l'església, aquesta escultura fou construïda per l'artista Frederic Marès, la escultura representa la imatge de Jesús amb la túnica oberta, mostrant el cor i amb els braços oberts amb un gest de protecció sobra la ciudad de Barcelona.
Després de visitar l'església i recórrer els voltants, varen iniciar el camí  cap la font de la Budellera a on ven dinar i descansar una estona.

Ha estat una sortida molt agradable, conduïda per la nostra amiga Montse Masip a la que l'agraïm la seva  dedicació i carinyo amb la preparació de la excursió.No hay comentarios:

Publicar un comentario