domingo, 7 de abril de 2019

EXCURSIÓ DE VILADECANS-ERMITA SANT RAMON-COLONIA GÜELL

Avui diumenge dia 7 d'abril hem fet una bonica excursió. Sortiem de la plaça d'Espanya amb el bus L-86 una mica abans de l'hora , pel motiu que feien la cursa del Corte Ingles i quedaven tancats molts carres , això ha fet que tres companyes no aixin pogut agafar el bus com tenien previst, però cap problema!! doncs elles han agafat un altre bus i an anat cap a l'ermita de Sant Ramon directamente.

L'Ermita de Sant Ramon s'aixeca al cim del Montbaig de 295 m. d'alçada,  tot i que la pujada és una mica forta,  una vegada al cim és pot gaudir d'una magnifica panoràmica del delta del Llobregat, el massís del Garraf i de la serralada de Collserola.

Després de fer fotos i descansà una bona estona, anem baixant  per un corriol fins a l'Estret de Roques a on travessem un bonic pont de fusta que ens porta per una pista envoltanda de cireres, molts de aquets arbres encara tenen flor, pero d'altres ja comencen a sortir-lis petites cireres
.Aquesta en una zona que té fama per les seves cireres

 El camí ens porta cap a la Colònia Güell , es tracta d'una colònia industrial d'origen modernista que té l'encant i la admosfera del segle XIX, a on es conserva un important patrimoni històric, destacant la Cripta obra d'Antoni Gaudí, seguint l'encàrrec de l'empresari Eusebi Güell com edifici religios  pels treballadors de la colónia.

Com fa un dia assolellat  dinem a la plaça major a on es troba el monument dedicat al empresari Eusebi Güell, Després donem una volta per la colónia i anem a visitar la Cripta, peró es trova encerclada per una tanca, ja que la seva visita és de pagament.

Aquesta excursió tot i que la hem fet diferentes vegades, cada cop té un encant diferent, depenent de l'epoca en que és fa.

Hem estat un grup molt maco de 26 amics, que ho hem passat molt bé
Hem quedat que la propera excursió la farem el diumenge dia 19 de maig i amb la guia  Conchi anirem cap el Montseny.





















No hay comentarios:

Publicar un comentario