martes, 30 de noviembre de 2021

EXCURSIÓ DE MOLINS DE REI A LA FLORESTA-RUTA DE LES CASCADES

 El diumenge dia 21 de novembre de 2021 sortíem de l'estació de la Renfe a les 8,50 h. amb destí Molins de Rei per fer una bonica ruta de les cascades.

Després de fer una parada per esmorçar, iniciàvem la ruta, passem pel casc antic de Molins de Rei.i seguint la Riera de Vallvidriera ens adrinsem per una zona boscosa i amb molta vegetació.

Aquesta és una ruta molt interesant per ferla amb diferents estacions de l'any doncs cada época té el seu encant, ja la vem fer al mes de juliol  amb molt poca aigua i vem decidir que la tornaríem a fer a la tardor.

Erem 14 amics que ho vem passar molt bè, el dia no era gaire calorós i el paisatge  de la tardor ere maravellós .

La Montserrat ens va guiar molt bé i varem puguer veure tots els salts de l'aigua, uns  petits i altres ben espectaculars, peró tots portàven aigua i amb l'ajuda dels companys vàrem creuar la Riera de Vallvidrera amb vàries ocasions.

Després de passar per Can Rabella agafàvem una pista envoltada de magnifics boscos  amb  diferentes tipos de bolets.

Aquest paisatje tan bonic es troba dins del Parc Natural de Collserola.

 Passem per Can Planas que està molt bé conservada , davant de la casa es trova un antic molí i un gran safreig , Tot seguit passem per un arbre mol gran i ens desviem a la dreta per arribar a la cascada més gran, la vista és espectacular i després per un corriol baixem  per gaudir d'aquesta maravella una mica més a la bora. Aquest espai és sense dubte el més bonic de tot el recorregut, vàrem estar una estona fent fotos i gaudint de la naturalesa que ens mostra la tardor.

Tot seguit pasem per un prat a on donava un bon sol i  aprofitem per dinar, després de dinar i descansar una estona vàrem continuar la ruta cap La Floresta

 Agafavem els Ferrocarrils de Catalunya i cap a les quatre arrivàvem a l'Hospitalet.

Es va desidir que la propera sortida serà el dia 19 de desembre i per celebrar les festes de Nadal farem un dinar de germanor, la caminata serà pels voltans de Calella, pujant al Far i a les Torretes i si el temps ho permet un recorregut per la muntaya del Corredor al voltant de Calella.



































 

  


No hay comentarios:

Publicar un comentario