lunes, 15 de noviembre de 2021

EXCURSIÓ PER LA SERRA D'EN CARDONA A COLLCEROLA

 El diumenge dia 31 d'octubre del 2021  a les 9,30 h sortiem dels ferrocarrils catalans de la pl.Catalunya fins el Baixador de Vallvidrera.

 Seguim el cami que puja a Vil-la Joana i el centre d'informació del parc a on fem una petita parada per esmorzar.

 El grup varen ser 19 amic i tots junts varem empendra una bonica ruta de boscos ombrivols de la tardor a on predominan les alzines, brucs i cireres de pastor que amb els seus fruits vermells donen una imatge prenadalenca.

Vam anar seguint el camí amb la guia de la Montserrat , a estones es deixaven veure unes vistes esplendides de les montanyes i poblacions properes , també es podia veure la torre de telecomunicacions de Norman Foster.

Seguim caminan per un corriol estret i pedragós a on es trobe una coriosa imatge de un pi i una alsina entrellasats que sembla que es recolsin entre ells. Seguim la ruta fns arribar a la font d'en Canet a on fem un petit descans per fer algunes fotografies

Reprenem  la ruta per un cami mes ampli fins arribar de nou a Vil-la Joana, a on finalitza l'itinerari de aquesta excursió circular.

Ha estat una sortida matinal, suau i amb un entorn preciós i sobre tot amb molt bona armonia.

La propera sortida es va desidir que seria el dia 21 de novembre de Molins de Rei a la Floresta.a on es troben abundants salts d'aigua.




















No hay comentarios:

Publicar un comentario