martes, 6 de noviembre de 2012

EXCURSIÓ DE VALLVIDRERA A SANT JUST DESVERN

    
El dissabte dia 27 d'octubre després dels mesos d'estiu hem inaugurat la temporada de sortides del Grup Senderista de la XIC de la Torrassa. Ens hem trobat  a la plaça de Catalunya, a les 9,15 agafàvem els Ferrocarrils Catalans i el funicular fins a Vallvidrera. A la sortida semblava que volia ploure i varem fer una petita parada al restaurant Can Trampa a on alguns varem esmorzar , després de treure els paraigües i capelines vam  agafar  el camí vell de la Creu d'Olèrdola . Una vegada passada la  Font de can Llevallol és va decidi  allarga la excursió fins el Pantà de Vallvidrera , aquest pantà fou inaugurat el 1864 per l'abastiment d'aigua de la vil·la de Sarrià
 El paratge és molt maco pero l'embasament tenia molt moca aigua a on varen aprofitar per esmorzar la resta de companys. El clima anava millorant i per un paisatge amb molta vegetació i  uns gegants  pins i alzines centenaris, alguns eren tan grans que quatre persones no podiem abraçar-los, varem seguir pel camí de Can Llavallol fins a la explanada de Can Cuiàs tot passant per la Font de Ferro.  Des de Sant Pere Màrtir empreniem la baixada fins  a Finestrelles, el parc de la Rosaleda, l' hospital de San Joan de Déu per anar a para els Jardins de Cervantes per  a sortir a la Diagonal a on ens varem despedir doncs uns agafen el metro i altres anavem caminant fins a l'Hospitalet .





 Ha estat un grup de 12 companys tots molt agradables que ja hem quedat per la propera sortida que será el dia 25 de novembre per fer els Aiguamolls de Torredambarra.   

No hay comentarios:

Publicar un comentario